• 1398/07/04 - 12:43

ثبت نام در آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

ثبت نام در آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان از 3 مهرماه آغاز می شود و تا 12 مهر ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی الزهرا(س) رشت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا )؛ داوطلبان شرکت در آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برای آگاهی از شرایط و نام نویسی اینترنتی، از سوم تا دوازدهم مهر می‌توانند به وبگاه سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.

داوطلبان متقاضی ثبت نام و شرکت در آزمون، می بایست پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای شرکت در آزمون ، درصورت دارا بودن شرایط،  نسبت به ثبت نام در سایت سازمان سنجش اقدام نمایند.

ثبت نام به صورت اینترنتی از روز چهارشنبه 3 / 7 / 98 لغایت روز جمعه مورخ 12 / 7 / 98 انجام می پذیرد.

آزمون استخدام پیمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در قالب هفتمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور، ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی، از سوی سازمان سنجش آموزش کشور http://www.sanjesh.org ، روز پنج شنبه، ۳۰ آبان برگزار می‌شود.

• کد خبر : 52077

آخرین بروز رسانی : 1398/07/04 12:43