• 1399/05/01 - 14:50

فرا خوان نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی گیلان

دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی فراخوانی از تمامی کارکنان دانشگاه جهت مشارکت در ارایه پیشنهاد در سامانه نظام پیشنهادات دعوت بعمل می آورد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور توسعه مدیریت مشارکتی و مشارکت کارکنان دانشگاه در تصمیم گیری ها طی فراخوانی از تمامی پرسنل شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گیلان دعوت بعمل می آورد. از این رو کارکنان می توانند با مراجعه به سامانه نظام پیشنهادات در سایت دانشگاه، نسبت به ارایه پیشنهاد کاربردی در راستای محور " شناسایی ظرفیت ها و معرفی منابع و رویکردهای در آمدزایی دانشگاه در نظام سلامت ( با رویکرد در آمدهای غیر عملیاتی ) و همچنین " مدیریت نحوه هزینه کرد مراکز ارایه خدمات سلامت دانشگاه" تا تاریخ 99/6/31 اقدام نمایند.

لینک سامانه نظام پیشنهادات در سایت معاونت توسعه مدیریت و منابع  دانشگاه علوم پزشکی گیلان

آخرین بروز رسانی : 1399/05/01 14:50