• 1399/06/05 - 17:10

پیام تبریک رئیس بیمارستان به مناسبت روز داروساز

دکتر فرنوش فرضی در پیامی روز داروساز را به جامعه فرهیخته و زحمتکش داروساز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی الزهرا(س) متن پیام به شرح زیر است:

پنجم شهریورماه زادروز دانشمند بزرگ مشرق زمین حکیم زکریای رازی شیمیدان، طبیب، داروشناس و داروساز بزرگ ایرانی فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت جایگاه و خدمات جامعه پرتلاش و توانمند داروساز است.

دارو و داروسازی درتامین سلامت جامعه و خصوصاً بیماران نقشی بی بدیل و جایگاه ویژه ای دارد و این خود بهانه ای است که در زادروز حکیم زکریای رازی همت والای این قشر دیگربار ستوده شود.

روز بزرگداشت مقام داروساز و محمد بن زکریای رازی را به داروسازان کشور و به خصوص جامعه داروساز دلسوز و شایسته استان گیلان تبریک گفته و از خداوند متعال سلامتی، افزایش طول عمر باعزت و توفیقات علمی این عزیزان را مسئلت می نمایم.

دکتر فرنوش فرضی

رئیس مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی الزهرا(س) رشت