• 1402/05/25 - 07:46

زمان برگزاری دوره آموزشی مدیریت زمان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام شد

از سوی اداره آموزش و توسعه مدیریت منابع انسانی دانشگاه ، زمان برگزاری دوره آموزشی مجازی مدیریت زمان ویژه همه کارکنان دانشگاه (بجز رسته بهداشت و درمان) ، اعلام شد.

به گزارش واحد کتابخانه مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی الزهرا (س) رشت، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا )؛ در راستای توانمند سازی و آشنایی کارکنان با مفاهیم توسعه فردی، اداره آموزش و توسعه مدیریت منابع انسانی دانشگاه در نظر دارد، دوره آموزشی مجازی مدیریت زمان را با ساعت آموزشی به ارزش 34 ساعت، با هدف سنجش اثربخشی، با رویکرد آزمون دومرحله ای بصورت پیش آزمون و آزمون اصلی برگزار نماید. این آزمون دارای 15 سوال و 10 دقیقه زمان پاسخگویی به شرح زیر می باشد.

تاریخ پیش آزمون ؛   1402/05/16لغایت 1402/05/17
از ساعت 15 الی 23
تاریخ بارگذاری بسته آموزشی درسایت معاونت توسعه(اداره آموزش)؛ 1402/05/19
تاریخ  برگزاری آزمون اصلی ؛   1402/06/30 لغایت 1402/06/31
لازم به ذکر است؛ افرادی که در پیش آزمون شرکت ننمایند، به هیچ عنوان مجاز به شرکت در آزمون اصلی نمی باشند.
(هدف ازمرحله پیش آزمون، سنجش دانسته های قبلی داوطلبان است و نمره آنها در این مرحله، ملاک ردی یاقبولی نیست).
از این رو به دلیل نظارت بهینه و رفع ایرادات در حین برگزاری آزمون، کارکنان می بایست از تماس مستقیم با اداره آموزش وتوسعه پرهیز نموده و برای رفع هر گونه ایراد احتمالی به رابط آموزشی واحد خود، مراجعه نمایند.
همچنین، اطمینان از صحت استفاده از سرویس اینترنت برای آزمون بر عهده داوطلب می باشد و اداره آموزش و توسعه هیچ مسئولیتی در این زمینه ندارد،لذا توصیه می شود از سیستم های مبتنی بر ویندوز برای آزمون استفاده گردد.
ضمنا همکارانی که هنوزموفق به قبولی در آزمون توجیهی نشده اند، نمی توانند در این آزمون شرکت نمایند.
  • گروه خبری : مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء,اخبار کتابخانه
حبیبه  نوروزی