• 1399/09/08 - 11:20

آزمون مجازی « مدیریت تحول » در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود

اداره آموزش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد آزمون مجازی مدیریت تحول را طی یک مرحله آزمون اصلی برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهرا(س) رشت به نقل از معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

در راستای توانمندسازی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره آموزش و توسعه دانشگاه در نظر دارد آزمون مجازی مدیریت تحول را با ارزش 34 ساعت آموزشی و طی یک مرحله آزمون اصلی برگزار نماید.

تاریخ برگزاری آزمون: شنبه و یکشنبه _ 15 و 16 آذر ماه

منبع آموزشی در سایت دانشگاه/ معاونت توسعه/ مدیریت منابع انسانی/ اداره آموزش و توسعه /دوره های آموزشی بارگذاری شده است.

از کلیه همکاران تقاضا می شود پیش از شروع آزمون از صحت ارتباط سرویس اینترنت خود مطمئن شوند زیرا در صورت قطع اینترنت، مسوولیت به عهده شخص شرکت کننده می باشد و اداره آموزش هیچ مسوولیتی در قبال قطع سرویس اینترنت شرکت کنندگان نخواهد داشت.

همچنین حتی المقدور جهت شرکت در آزمون از طریق تلفن همراه، خودداری نمایید.

قابل ذکر است؛ به منظور خدمت رسانی بهتر، همکاران می توانند در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام، به رابطین آموزشی واحد خود مراجعه نموده و از تماس مستقیم با واحد آموزش دانشگاه خودداری نمایند.

تاریخ آزمون اصلی: از   99/9/15     لغایت    99/9/16

ساعت:  16 الی 23