• 1401/05/03 - 11:41

زمان برگزاری پنجمین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی اعلام شد

زمان برگزاری پنجمین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی با محوریت" سلامت در بلایا "، پنجم و ششم مرداد ماه سال جاری اعلام شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ پنجمین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی به همت مرکز تحقیقات ترومای جاده ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان با محوریت " سلامت در بلایا " با امتیاز بازآموزی طی دوروز به صورت وبینار به شرح زیر، برگزار می شود .

روز اول: چهارشنبه، پنجم مرداد ماه راس ساعت ۸ صبح  با حضور سخنرانانی از معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با ۸ ساعت آموزشی ویژه تمام کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان .

روز دوم: پنجشنبه ، ششم مردادماه  راس ساعت ۸ صبح با حضور سخنرانان از معاونت بهداشتی وزارت بهداشت ودانشگاه های علوم پزشکی تهران و گیلان با امتیاز بازآموزی ویژه متخصصین بیهوشی، پزشکی اجتماعی، طب اورژانس، دکتری سلامت در بلایا و فوریت ها ،  پزشکان عمومی و پرستاران.

برای  ورود به سایت همایش، روی لینک زیر کلیک کنید.

• گروه خبری : مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء,اخبار دانشگاه,اخبار اختصاصی
حبیبه  نوروزی