• 1399/08/20 - 08:38
  • تعداد بازدید خبر : 80
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

فراخوان" سومین وبینار بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت، با تأکید بر کووید 19 و نظام سلامت

" سومین وبینار بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت، با تأکید بر کووید 19 و نظام سلامت " آذرماه سال 1399 توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی الزهرا(س) به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ "سومین وبینار بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت، با تأکید بر کووید 19 و نظام سلامت" در تاریخ 26 الی 27 آذرماه سال 1399 توسط مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود.

محور های اصلی مورد بحث در این کنگره شامل: سیاستهای مبتنی بر بهداشت عمومی جهت کنترل COVID-19 در مقابل سیاستهای مبتنی بر بیمارستان، نقش سیستم بهداشت و درمان در همکاری های بین بخشی در کنترل COVID-19، مراوده خطر و مشارکت اجتماعی در COVID-19: بهترین اقدام کدام است؟، سلامت روان بعد از COVID-19، نقش سواد سلامت در کنترل COVID-19، همکاری بین المللی در کنترل COVID-19: حقایق و نیازها، سلامتی و اقتصاد: تاثیرات تعطیلی و بازگشایی مجدد، اثرات COVID-19 بر انسجام یا انزوای اجتماعی در جوامع مختلف، مسائل اخلاقی در همه گیری COVID-19، COVID-19 و روش های جدید آموزش می باشد.

اساتید، دانشجویان و محققان علاقمند می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال چکیده مقالات به وبسایت کنگره به نشانی https://congressapp.ir/ssh3/ مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است: مهلت ارسال خلاصه مقالات وبینار تا تاریخ 30 آبان ماه سال جاری می باشد.

• گروه خبری : مرکز آموزشی درمانی الزهرا ء

تعداد نظرات