• 1399/06/01 - 10:23

پیام تبریک رئیس بیمارستان به مناسبت روز پزشک

دکتر فرنوش فرضی، رئیس مرکز الزهرا(س) در پیامی یکم شهریور روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س) متن پیام به شرح زیر می باشد:

طبابت مقوله ای فراتر از یک شغل است، حرفه ای مقدس و برخاسته از فطرت پاک انسان هایی چون بوعلی سینا، حکیم و طبیب حاذق و نامدار است. حرفه مقدس پزشکی حرفه ای است که با التیام درد و نجات جان بیماران گره خورده و چه سعادتی از این بالاتر که پزشک به مدد الطاف پروردگار و تعهد و تخصص ، سلامت روح و روان و توان زندگی را به همنوعان خود باز می گرداند تا زکات دانش خود را در راه خدمت به خلق خدا بپردازد.

نامگذاری اول شهریور، زادروز حکیم ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک، فرصتی است که دگر بار از سپید جامگانی که با مجاهدت و ایثارشان جانی تازه به جامعه می بخشند یادی شود.با توجه به نقش و جایگاه پزشکان در سلامت آحاد جامعه، اینجانب این روز مبارک را به تمامی همکاران دلسوز و زحمتکش سرزمین اسلامی ایران به ویژه زحمتکشان حوزه بهداشت و درمان استان گیلان تبریک عرض می نمایم .

فرنوش فرضی

رئیس مرکز آموزشی درمانی پژوهشی الزهرا(س)

آخرین بروز رسانی : 1399/06/01 10:23